Uneori , oamenii patrund in viata ta si stii imediat ca au fost meniti sa fie acolo, pentru a servi unui fel de scop, de a preda o lectie, sau pentru a te ajuta sa iti dai seama cine esti sau cine vrei sa fi .

Niciodata nu o sa stii cine sunt acesti oameni, colegi de munca, prieteni, vecini, iubit/a, professor sau un strain. Acestia iti vor afecta viata intr-un fel sau altul.

La inceput lucrurile si intamplarile pot parea dificil de suportat sau chiar dureroase si nedrepte, dar cu cat reflectezi mai mult iti dai seama ca ei au fost acolo sa te ajute sa depasesti anumite obstacole, ti-au intarit puterea, ti-au crescut potentialul si vointa dar mai ales ca ti-au demonstrate ca unii doar unii oameni merita .

Dupa cum stiti totul se intampla cu un motiv, nimic nu e la intamplare sau din noroc. Boala, dragostea,ranirea, momentele de pierdere, adevarata maretie si prostia pura apar toate doar pentru a testa limita sufletului tau . Fara toate acestea viata ar fi mult prea banala ca un drum plat care nu duce nicaieri.

Siguranta si confortul plictisesc omul si ni se par inutile.

Sunt momente in care trecem prin banalitati si dupa cum am citit eu noi suntem construiti de asa natura ca atunci cand avem o viata banala sa

ne cautam singuri o doza de risc care sa ne creasca adrenalina si sa ne ofere minimul de satisfactie .

Tot ceea ce inveti de la viata mai précis de la perosanele din jurul tau sunt cele mai importante si mai pregnante lectii posibile.

Daca cineva te raneste, te tradeaza, si inima ta se rupe in mii de bucatele iarta-i pentru ca ei te-au ajutat sa inveti despre incredere si importanta de a fi precut atunci cand iti deschizi inima in fata cuiva.

Apreciaza fiecare moment asa cum este el, pentru ca probabil nu se va mai repeta, si vorbeste cu oamenii cu care nu ai vorbit inainte, dar daca vorbesti cu ei , incearca sa ii si asculti in adevaratul sens al cuvantului.

Creaza-ti propria ta viata, iesi in lume si traieste fara absolute niciun regret. Nu fi niciodata zgarcit cu dragostea, cu bunatatea sau cu dreptul de a visa si de a gresi,pentru ca esti om si oamenii au dreptul sa greseasca si cine este indeajuns de om te va ierta.

Viata este plina de frumusete si mizerie, este alegerea ta modul in care doresti sa o privesti.

Iti doresti o viata mai buna, te asigur ca o vei gasii atata timp cat tu privesti cu sufletul in ochii oamenilor.

Viata nu e o dilema. Viata este de a trai, de a iubi, de a rade, de a merge inainte spre un loc mai bun. Noi suntem cei care ne construim raiul si iadul pe pamant. Ma deprima cand vad ca generatiile ce vin din urma scriu pe facebook despre o viata trista si urata  cand ea insasi ar trebui sa fie plina de aventuri atat bune si cat rele.

Vă întreb despre soarta. Ei bine, noi toți suntem născuți cu genele noastre individuale, într-un anumit mediu. Apoi ajungem la anumite drumuri transversale în viață și ne alegem soarta noastră la o rascruce de drumuri. Fiecare dintre noi are alegeri de facut, si deja am devenit un anumit tip de persoana datorita alegerilor anterioare.

Necunoscutul nu este chiar atat de necunoscut, daca nu crezi incerca sa ai incredere in intentiile lui Dumnezeu. Stiu ca si eu sunt om si ma plang si trec prin tot felul de situatii dificile,dar stiu ca tot ceea ce sa intamplat in viata mea pana la momentul actual si tot ceea ce inca se desfasoara ma va duce la un final mai bun, la o  mai buna eu  si la mai multa intelepciune .Pentru ca toate intamplarile m-au dus acolo!

Daca am avea cheia viitoarului nostru, nu am mai avea parte de emotii in viata adica nu cred ca te poti bucura de un film bun daca ii stii povestea nu ??

“ IF YOU WANT TO BE BAD,BE BAD WITH A REASON OTHERWISE YOU DON’T WORTH FORGIVING! IF YOU ARE JUST BAD, YOU’RE JUST A DICK !”

Have a nice day !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s