Pasiunea ei….singurul lucru care o doboara….

m221667372As fi vrut sa ii spun ca imi e dor de ea, am vazut-o si am revazut-o de atatea ori sa pierdut in timp si spatiu sa camuflat  printre oameni si a uitat ce a dorea defapt.

I-am dat sfaturi pe care nu a putut sa le urmeze i-am dat intelegere si sprijin dar tot ce a facut a fost sa decada, sa uite, sa se injoseasca si sa creada.

Problema ei este ca e prea naiva ca e sincera cu inima ei si ca uneori nici ea nu mai poate sa se inteleaga pe sine .

Urca munti inalti si cade in prapastii adanci cu fiecare senzatie pe care ea o dobandeste in aceasta viata minunata. E incredibil de cat de multe experiente a fost in stare sa dobandeasca. si de cat de  multe a invatat din  asta.

Peretii nu au mai fost colorati, sertarele s-au deschis si i-au adus aminte de tot .. praful s-a sters parca printr-o magie, soarele a intrat  si a luminat pana si cel mai intunecat loc.Numai  amintirele o tineau pe picioare  ptr ca erau etalate cu o nesimtire nestiutoare pana si in prezent nu pentru ca o urmareau sau pentru ca nu putea renunta la trecut ci pentru ca orice facea  trecutul ei era acolo  in carne si oase .

Era dezastru pentru ca hainele erau aruncate peste tot  si fiecare dulap avea alta culoare  alta  design alta forma fiecare dulap era structurat intr-un anume fel .

Umerasele purtau camasi sau tricouri …… in baie avea parfumuri de toate felurile  cate un miros anume care iti lasa un anume sentiment … de placere, vinovatie pasiune regret iubire  si toate astea le putea obtine  intr-o singura zi fara cel mai mic deranj ….. e capabila de multe si si-ar fi dorit sa NU ..sa spuna NU ..sa plece… sa taca … dar cum poate ea sa faca asa ceva cand tot ce   vroia ea era in dulap ..si culmea ca regasea in fiecare cate ceva care sa ii placa si nu se putea abtine …..

A incetat  sa isi umple camera cu dulapuri si uite ca a descoperit ca  mai era loc si de  cafea de flori de zambete si dragoste dar nu ce nu a gasit ea niciodata in camera aia a fost curajul …….

A facut curat si ghici ce l-a gasit era langa dezamagire … pentru ca  ei ii place sa se contrazica … si spun asta deoarece ea nu avea nevoie de curaj … e pur si simplu in natura ei sa exploreze fiecare loc necunoscut plin de aventuri si de senzatii noi …. un suflet ca al ei ai sa crezi uneori ca  nu e suflet ca e un cimitir plin cu gropi multe  unele astupate si unele nu …..

Teama de a nu gresi, de a stii mai multe de a reusii si de a cunoaste si a invata cat mai multe a facut-o sa isi depasesca fiinta si spiritul ….. a facut ce a crezut ca e bine pentru ea ….

A invatat sa cresca sa infloreasca de la o fetita mica la o  femeie …si a reusit ! asta stiu cu singuranta …. ochii ei nu m-au mintit niciodata … nu aveau cum pentru ca ii oglindeau sufletul

Sufletul ei e mare e plin de frumos, cald si uneori atunci cand intra in autoaparare e rece ca o stana de piatra… dar da-i timp sa se desfasoare sa se faca comod in camera ta , fa-i loc in sufletul  tau si ai sa vezi ca nu ai ce sa regreti !!!

Altfel  covorul rosu de la intrare pe care tu ai calcat si ai uitat sa iti dai seama ca bate si totusi tu ai intrat incaltat … usa tot ti s-a deschis …..

Stie ce si cum dar isi permite pentru ca e capabila de intelegere de suport confidenta si iertare !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s