Sa n-ajungi ..

Sa n-ajungi sa ai regrete , sa n-ajungi sa-ti suspine sufletul dupa fericire, sa n-ajungi sa meriti mai multi mai mult si sa nu primesti , sa n-ajungi sa oferi si sa te astepti degeaba, sa n-ajungi sa faci compromisuri si sa-ti legi sufletul doar pentru ca altfel nu se poate, sa n-ajungi sa te implici pe-o parte si sa pierzi pe alta , sa n-ajungi sa iti doresti ceva si te limiteze altcineva sau altceva,acel ceva sau altcineva nu trebuie sa fie o piedica in existenta ta , pentru ca cineva va vrea te va urma, te va astepta , te va sprijinii sau va pornii la drum cu tine. Am spus intotdeauna ca alegerile ne definesc viata, iar comprimisurile ne amararasc existenta, ne cresc indioala si increderea. Pentru noi  visele sunt importante pentru ca le cream amandoi, luptam amandoi pentru ele, si chiar daca avem dorinte si pasiuni separate asta nu inseamna ca ne oprim , noi  mergem impreuna acolo , acolo fiind oriunde, noi ne urmam pas cu pas , pentru doar asa putem izbutii impreuna.

Trecem unul prin sufletul celuilalt indiferent de oriunde am fi, ne urmam legati la ochi si tinandu-ne de mana ptr ca am incredere in pasii tai, idiferent de unde m-ai duce , nu conteaza esti cu mine . Nici nu ma intereseaza unde esti atat timp cat stiu ca eu sunt in gandurile tale iar tu imi infloresti sufletul cu fiecare crezare , cu fiecare reusita.

Se poate sa pierdem pe drum destul de multe, cu siguranta avem probleme, cu siguranta necazurile nu ne vor ocolii pentru ca viata e ca un cerc, dar hai sa fim pozitivi si sa ne tinem de mana din ce in ce mai strans, pentru ca o data ce timpul va trece ne vom avea doar pe noi , noi doi in fiecare seara sau noi doi in primul gand de dimineata.

Nu ti-am spus niciodata ca va fi usor, insa ti-am spus intotdeauna ca o sa se merite .Si atunci m-ai intrebat cand ?? Sincer ma bufnit putin rasul. Si ti-am spus ca o sa se merite la final . Care final ?? La final de noi, la final de viata  sau poate cine stie la final la final de poveste , indiferent care poveste .

 

Leave a comment